Stucwerk

Het is bij ons mogelijk om de wanden en plafonds glad en strak te maken te maken (om eventueel te voorzien van verf of spachtelputz).

Lijstwerken en ornamenten

Er zijn veel soorten lijsten en ornamenten in verschillende stijlen en maten. Deze lijsten en ornamenten worden gemaakt van gips en maken de ruimte helemaal af.

20211118_141552

Restauratie

Wij zorgen ervoor dat uw oude vervallen geornamenteerde wanden of plafonds weer in eren wordt hersteld of gekopieerd. We maken zelf mallen voor het herstellen van de ornamenten en lijstwerken of wij boetseren dit volledig met de hand.

buitenwerk

Het is mogelijk om volledige buitengevels te restaureren of uw buitenmuren te stukadoren met cementproducten. Zo gaat uw wand nog jarenlang geisoleerd en waterdicht mee. Dit is ook mogelijk in blokverband.

Decoratieve technieken

Wat betreft de decoratieve technieken heb je verschillende soorten technieken en stijlen die ik beheers, de mogelijkheden met deze materialen zijn eindeloos.    en geheel naar uw wens te combineren en te creëren.

Marmorino, dit is een decoratieve ademende en gekleurde muurbekleding op kalkbasis voor binnen en buiten. Het heeft een hele natuurlijke en rustieke uitstraling. met Marmorino kunnen ook patronen en motieven gemaakt worden bijvoorbeeld croc motief in verschillende kleuren en metallic.

Raffaello en Coccio antico, brengt de oude italiaanse stuco techniek terug. Zoals in vroegere tijden in paleizen en villa’s werden toegepast. Het is een hoog glanzende, gladde, ademende wandafwerking op basis van natuurlijke grondstoffen en verschillende kleuren. Deze techniek is alleen binnen mogelijk.

Ottocento, is een waterdamp doorlatende coating die dankzij een unieke formule gebasseerd op metalic-pigmenten het mogelijk maakt unieke decoratieve afwerkingen te creëeren. Het voornaamste kenmerk is zijn fluweel effect verkregen door lichtreflectie. Deze techniek is alleen binnen mogelijk in verschillende kleuren.

Beal Mortex, is een harde gekleurde afwerking voor wanden. Beal Mortex is geschikt voor badkamers, baden, aanrechtbladen, meubels, hammams of als afwerking in woonkamers. Te verkrijgen in verschillende kleuren. Beal Mortex is een product dat van zichzelf al vanaf 1 mm waterdicht is. Vaak wordt de Beal Mortex wel beschermd met een olie, wax, zeep of een lak. Deze beschermlaag is tegen vuil.

Naast deze technieken , Er zijn nog veel meer van deze technieken op de markt die ik kan aanbieden.

Direct een offerte aanvragen om gebruik te maken van onze diensten?