stucwerk

Stucwerk

Het is bij ons mogelijk om de wanden en plafonds glad en strak te maken te maken (om eventueel te voorzien van verf of spachtelputz).

lijstwerk

Lijstwerken en ornamenten

Er zijn veel soorten lijsten en ornamenten in verschillende stijlen en maten. Deze lijsten en ornamenten worden gemaakt van gips en maken de ruimte helemaal af.

restauratie

Restauratie

Wij zorgen ervoor dat uw oude vervallen geornamenteerde wanden of plafonds weer in eren wordt hersteld of gekopieerd. We maken zelf mallen voor het herstellen van de ornamenten en lijstwerken of wij boetseren dit volledig met de hand.

buitenwerk

Stucwerk Buiten

Het is mogelijk om volledige buitengevels te restaureren of uw buitenmuren te stukadoren met cementproducten. Zo gaat uw wand nog jarenlang geisoleerd en waterdicht mee. Dit is ook mogelijk in blokverband.

Direct een offerte aanvragen om gebruik te maken van onze diensten?

Decoratieve technieken

Wat betreft de decoratieve technieken heb je verschilllende soorten technieken en stijlen die ik beheers.

Marmorino, dit is een decoratieve ademende en gekleurde muurbekleding op kalkbasis voor binnen en buiten. Het heeft een hele natuurlijke en rustieke uitstraling. Het kan ook glanzend afgewerkt worden in verschillende kleuren.

Raffaello en Coccio antico, brengt de oude italiaanse stuco techniek terug. Zoals in vroegere tijden in paleizen en villa’s werden toegepast. Het is een hoog glanzende, gladde, ademende wandafwerking op basis van natuurlijke grondstoffen en verschillende kleuren. Deze techniek is alleen binnen mogelijk.

Ottocento, is een waterdamp doorlatende coating die dankzij een unieke formule gebasseerd op metalic-pigmenten het mogelijk maakt unieke decoratieve afwerkingen te creëeren. Het voornaamste kenmerk is zijn fluweel effect verkregen door lichtreflectie. Deze techniek is alleen binnen mogelijk in verschillende kleuren.

Beal Mortex, is een harde gekleurde afwerking voor wanden. Beal Mortex is geschikt voor badkamers, baden, aanrechtbladen, meubels, hammams of als afwerking in woonkamers. Te verkrijgen in verschillende kleuren. Beal Mortex is een product dat van zichzelf al vanaf 1 mm waterdicht is. Vaak wordt de Beal Mortex wel beschermd met een olie, wax, zeep of een lak. Deze beschermlaag is tegen vuil.

decoratief